SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frölunda Hockeyclub
Fotboll

Hur lagen fungerar i föreningen:

-Varje år under Hockeyskolan börjar vi att bygga och förbereda nästa års U9 lag (Killar) samt kommande Tjejlag som förmodligen sträcker sig över 2 åldersgrupper beroende på hur många tjejer som vill vara med och spela hockey. Detta gäller även ledarna till barnen som behöver rekryteras från föräldrarna till barnen i kommande lag.

-Tjejer födda 2016 (och äldre) kommer även att erbjudas extra träning ihop med vårat nybildade Tjejlag yngre en gång i veckan. I skrivande stund är det Onsdagar som gäller. Kontakta någon av Hockeyskolans ledare för mer information.

-Killar födda 2016 (och äldre) har en egen träning på torsdagar 16.00-17.00 där alla är välkomna att medverka på. Obs begränsade möjligheter till lån av utrustning. Kontakta någon av ledarna i hockeyskolan för mer information.

-Om vi har barn födda 2015 eller äldre som har nyligen börjat spela hockey så är även dom välkomna på denna extra träning. Här försöker vi så fort som möjligt att få dom äldre nybörjarna att komma till sina egna ålderslag. Dock inte utan att barnen själva har ambitionen och att dom känner sig redo. Här är det viktigt att ni pratar med ledarna om möjligheterna att få lite extra träningar samt hur det fungerar.

 

 

 
Webbshop
Våra partners
Camps