SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frölunda Hockeyclub
Fotboll
Hockeyskolan hösten 2024 Start Lördag 28/9
2024-04-10 08:59
Hockeyskolan 2024 startar upp lördag den 28:e september!

Något senare start för Hockeyskolan detta år. Vi kör på med samma koncept som tidigare år och önskar alla välkomna! 

 

Har du någon kompis som vill vara med? Skickar vidare denna nyhet och anmäl via länken

 

Tjej hockeyskola 11.30-12.20 (Tjejer alla åldrar, Helplan)

Detta pass är till för alla tjejer oavsett ålder och mognadsgrad, barnen behöver vara självständiga och själv skall kunna hjälpligt ta sig fram på skridskorna utan stöd. På detta pass sätter vi upp stationsövningar, smålagsspel och skridskoövningar. Nivå anpassning sker löpande för bästa träningsresultat.

 

Tjej och Kill Hockeyskola - 12.30-13.20 (Nybörjarpass alla åldrar och kön, Helplan med en avdelad zon för nybörjare med föräldrar)

Här startar alla nybörjare för att lära känna isen på ett lekfullt och roligt sätt utan klubba och puck. Här är även föräldrar välkomna med ut på isen i föräldra-zonen närmast båset så att barnen kan känna trygghet dom första gångerna dom kliver ut på isen. Övriga ytor är det fokus på lustfyllda övningar med mycket lek och skridskoåkning för att skapa en miljö som stimulerar inlärning och succesivt bygger en trygghet i den nya miljön.

Barnen har alltid full hockey utrustning och föräldrar har alltid skridskor och Hjälm när man kliver ut på isen.

 

Kill hockeyskola 13.30-14.20 (Killar alla åldrar, Helplan)

Detta pass är till för alla killar oavsett ålder och mognadsgrad, barnen behöver vara självständiga och själv skall kunna hjälpligt ta sig fram på skridskorna utan stöd. På detta pass sätter vi upp stationsövningar, smålagsspel och skridskoövningar. Nivå anpassning sker löpande för bästa träningsresultat.

 

Tankar eller funderingar? Skicka mail till hockeyskolan@frolundahockey.com

 

Väl mött i Valhallarinken!!

 

 
Webbshop
Våra partners
Camps