SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frölunda Hockeyclub
Fotboll
2022-09-05 13:04

Följ med på en historisk resa!

 

Nu söker vi volontärer till våra damlagsmatcher under säsongen 22-23.

 

Har du tidigare erfarenheter av att arbeta som publikvärd, i sekretariat, eller sköta statistiken under hockeymatcher? Då är du välkommen att skicka in en ansökan till oss.

För att få in rutiner och för att vi skall kunna ha ett bra team runt matcherna, är det bra om man kan vara med på majoriteten av damernas matcher under säsongen.

Säsongen startar söndagen den 9/10.

 

Ansökan skickas till: event@frolundahockey.com.  Skriv vilken tjänst du söker i ämnesraden.

 

 

Frölunda HC valde under början av 2022 att starta sin damlags satsning tidigare än planerat, med start nu redan nu till säsongen 2022/2023.
Det som har påskyndat processen är föreningens livfulla tjejverksamhet som växt under drygt fyra års tid och det lyckade hockeygymnasium för tjejer som hade premiär i augusti.
"Våra HG/Academytjejer behöver något att sikta mot, ett A-lag, och vår tjejverksamhet visar att det finns ett bra underlag för ett damlag i Göteborg. Dessutom finns det Göteborgstjejer i lag utanför stan som välkomnar den här satsningen", förklarar Frölundas Academy-ansvarige Mikael Ström.
Damlaget kommer att börja sin resa i division 1 med det tydliga målet att ta sig upp i SDHL, men det får ta den tid det tar påpekar Mikael Ström:
"Vi vill spela upp ett lag med Göteborgsprägel, men ser det som ett långsiktigt arbete".

Sportchef för Frölunda HC:s damlagssatsning blir tidigare landslagsmålvakten Kim Martin Hasson– 35-åringen


Nyhetsarkiv
2022-09-23 13:49
2022-09-05 13:04
2022-08-16 12:52
 
Webbshop
Våra partners
Camps